Konditionsträna hemmavid

Som cyklist så gäller det att hålla flåset upp och då vi bor i det fantastiska land som vi gör så är inte vädret alltid på vår sida. Då gäller det att hitta möjligheter att kunna konditionsträna hemmavid inom husets fyra väggar.

Att införskaffa utrustning som fungerar hemma är idag inte alls svårt, det finns bra spinningcyklar att hitta online liknande som används på vanliga gym. På så sätt så finns det möjlighet att kunna konditionsträna hemma inför stora lopp eller om man enbart vill träna för det höga nöjets skull.

Även om någon i familjen inte är cyklist så kan den användas av alla för att öka upp konditionen. Perfekt att under vinterhalvåret då man inte kan ta sig ut på cykel att kunna sitta hemma i värmen och ändå ge sig ut på cykeln för förbränna lite kalorier och behålla den kondition man byggt upp under sommarhalvåret.

Har du inte cyklat på spinningcykel tidigare så finns det många bra tips på nätet hur du ska bäst och mest effektivast träna med din spinningcykel. Det kan vara att cykeln är rätt inställd och att du som cyklar inte har den koll på hur du ska cykla, följ instruktionerna som ge och cykla regelbundet för att komma igång med din cykelträning.

Vem vet, kanske vi ses på Vätternrundan nästa år och spurtar i mål samtidigt. Lycka till med din cykelträning!